Ken je dat authentiek gevoel na het drinken van een kopje warme thee dat jij je op gegeven ogenblik weer vitaal voelt alsof je nog in je twintiger zit.

Laat dat gevoel jou niet ontsnappen. Wij weten dat je een goed leven verdient. Maar dat betekent niet dat jouw eigen ik moet laten liggen en geen verantwoordelijkheden op je moet nemen. Mijn kiest bijvoorbeeld om zich toe te wijden aan een bepaalde godsdienst om zijn of haar ziel te reinigen en te versterken tegen het slechte. Maar het ziel is alleen de bestuurder en het lichaam is het voertuig. Om die motor in de auto draaiende te houden, moet je die onderhouden. Die heeft brandstof nodig. Die onderdelen moeten goed gesmeerd blijven met de juiste motorolie om slijtage en veroudering te voorkomen. Zelfs een gereden auto die te lang stilzit, gaat stuk. Net als de mens. Daarom ben je wat je eet. Door bewuste keuzes te maken in jouw eetgewoonte en dat te combineren met voldoende beweging, zul je dat authentiek vitaal gevoel terugwinnen. Net als een sportauto. Vroom! Vroom!

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties, aanvullende tips en ideeën voor ons webpagina en hoe wij de onderwerpen beter kunnen behandelen. Neem dan contact op Hans. Wij van livaad.nl staan klaar voor verbetering van de gezondheid van ons allemaal.