Paneermeel voor 45 cent per ons....

Zo fijn of grof als u zelf wilt !

Dat is 1/4 van de prijs van die Italiaanse maffia paneermeel

Benodigdheden: Een mislukte brood uit de broodbakmachine. Daar is gelukkig geen tekort aan, ze mislukken (bij mij) bijna altijd !!
Snij het brood in plakjes (sneedjes)
Leg ze op een rooster of bakplaat in een oven op 200 graden of hoger
Haal zer er weer uit na 20 tot 30 minuten wanneer ze bruin zijn geworden.
Met een oude koffiemolen, mixer, deegroller of desnoods een hamer de sneedjes verkruimelen.
Daarna even door een zeef, de grote kruimels nogmaals door de mixer.....
Elke kilo brood / meel is ook een kilo paneermeel.
  • Het paneermeel kan heel lang bewaard worden in een plastic bakje met deksel buiten de koeling.
  • Gebruik paneermeel bij gehakt, visstickjes, kibbling, kipkrokantjes, snitzels, bitterballen, kroketten, nasiballen
  • U kunt ook restjes (kontjes) brood sparen in de vriezer tot u voldoende hebt.
  • Koop nooit die dure paneermeel uit de GV winkels, daar zit 2000% woekerwinst op.
  • Geen mislukte brood aanwezig, zelfs met een goed brood bent u nog steeds 4 keer goedkoper en lekkerder uit.
Terug