Hete Italiaan

Gezonder en goedkoper dan een plakkie worst

En weer slechts één pitje nodig...

Nodig voor 2 personen: een grote ui, een ei, en 2 tomaten. Snij de ui en tomaat in groffe stukjes.
Verder wokolie (of zonnebloemolie), kerrie, een halve theelepel sambal en Zanza smaakverfijner
Verwarm een flinke scheut olie tot het bloedheet is en gooi de ui er in...
Bestrooi de ui met kerrie, blijf wel roeren !!!.
De sambal kan er nu gelijk achteraan..blijven roeren.
Na een paar minuten wordt de ui glazig en licht bruin. De ei kan er nu bij...
Blijven roeren...tot de ei helemaal verkruimeld is....
De laatste 20 seconden de tomaat erbij omroeren
en een paar flinke scheuten smaakverfijner er bij (anders is het erg flauw)
Kinderen vinden deze hap ook lekker, gebruik dan geen sambal

Er kan indien gewenst ook een klein scheutje ketjap toegevoegd worden, net voor de tomaten toegevoegd worden

Eet smakelijk !!!
Terug