Gebakken marinier

Het geheime marine recept onthuld

Binnen 10 minuten klaar, zelfs op de camping met één gasbrander

Benodigdheden voor 2 personen: 1 ui, half blikje smac, 1 theelepel sambal, 1 theelepel kerrie, 1 eetlepel ketjap een paar flink scheuten smaakverfijner, 5 eetlepels wok of zonnebloemolie en schone handen.
Snij de ui en de smac in kleine stukjes
Wanneer de olie lekker heet is kan de gesneden ui in de pan.
Voeg gelijk de sambal en kerrie toe en blijf lekker roeren.
Wanneer de ui na een 3 tal minuten bruin geworden is kan de smac erbij..
Gelijk de ketjap toevoegen
Wat ook heel lekker is...

In plaats van smac kunt u ook varkens of runderlever gebruiken. Kook 200 gram lever ongeveer 15 minuten totdat deze bruin/grijs is. Daarna in dobbelsteentjes snijden.

Terug
en de smaakmaker. blijf nu nog 2 minuten lekker roeren...
Hierna kunnnen de boterhammen belegd worden