Zalm salade!

Binnen tien minuten een zalmsalade voor de hele familie.

Voor op brood, bij de borrel of lekker uit een plastic bakje op het werk...

Benodigdheden: Ongeveer 4 middelgrote gekookte aardappels, twee gekookte eieren, tomaat, ui, augurk, zilveruitjes, twee blikjes zalm, Zansa smaakversterker, suiker, azijn, peper, mayonaise en paprikapoeder
Snijd de ui in kleine stukjes
Prak de koude aardappels fijn in een kom
Snijd een tomaatje en een halve augurk fijn
Snijd een gekookt ei fijn
Ei, ui en tomaat kunnen nu bij de geprakte aardappels.
Voeg ongeveer een eetlepel azijn toe
Vervolgens ongeveer 5 eetlepels mayonaise,
een paar scheuten Zansa smaakversterker,
twee eetlepels suiker en wat peper,
de zalm,
en prak alles door elkaar. Neem even een proefhapje om te zien of er nog wat suiker, mayonaise, smaakversterker of azijn bij moet.
Als de smaak naar wens is kan het in een sierlijke schaal gedaan worden.
Voeg vervolgens mayonaise toe
en smeer deze uit tot alles bedekt is.
Snijd nu een tomaat, ei en augurk in stukjes
Verdeel deze over de salade met een paar zilveruitjes.
Strooi tenslotte wat paprikapoeder over het geheel
Terug